Clicky

Марки

«1»
Tecnoeka

Tecnoeka

Продуктовата гама на Tecnoeka, която е разработвана повече от 35 години, включва широк спектър от фурни и аксесоари: диапазон, който все още се разширява ежедневно благодарение на целенасочени инвестиции в научни изследвания, ноу-хау, и дизайн. Италианската прецизна изработка гарантира надеждност, здравина, лесна употреба, и не на последно място отлични резултати при печене.

http://www.tecnoeka.com/

82

продукти

Roller Grill

Roller Grill

Създаденa през 1947 г. във Франция, ROLLER GRILL INTERNATIONAL е европейски лидер в производството на професионално кухненско и кетъринг оборудване. Създадени с грижа и професионализъм, продуктите на Roller Grill отговарят на много високи стандарти за хигиена и безопасност.

http://www.rollergrill-international.com/

48

продукти

TECNODOM

TECNODOM

Продуктите на TECNODOM са специално създадени за професионална употреба и отговарят на всички съответсващи изисквания, включително стандартите на НАССР. Всички уреди са предназначени за употреба в агресивни среди, с висока температура и влажност. Охлаждането е проектирано, за да се поддържа постоянна температура, дори и при високи стресови условия. Проектирани и произведени в Италия, изцяло от неръждаема стомана.

http://www.tecnodomspa.com/

23

продукти

EMME

EMME

Италианската компания GIGA, член на The Middleby Corporation, е лидер в производството на професионално кухненско оборудване от 1967 г. насам, като предлага иновативни и ефективни решения за обществено хранене. Серията EMME е създадена да отговори на всички съвременни изисквания, като предлага безкомпромисно качество на отлична цена.

http://www.gigagrandicucine.it/

27

продукти

Aristarco

Aristarco

Гамата AE е изработена изцяло от неръждаема стомана, и се откроява със своята лесна употреба и поддръжка. Тя е особено препоръчителна за тези, които търсят функционален, ефективен и надежден уред на изключително конкурентна цена.

http://www.aristarco.it/

20

продукти

Fama

Fama

Опитът, придобит по време на 50-годишната дейност, е изцяло посветен на производството на машини, изграждани с изключителна прецизност, с използването на най-висококачествени материали. FAMA INDUSTRIES произвежда съвременни уреди в съответствие с всички действащи норми, способни да отговорят на изискванията на специфични сектори като кетъринг, ресторанти, хотели, столове, пицарии, месарски магазини, супермаркети, деликатеси магазини.

http://www.famaindustrie.com/?lang=eng

18

продукти

Ugolini

13

продукти

Lavezzini

6

продукти

Santos

Santos

Santos е френска компания, създадена през 1954 г. от Andre Fouquet за производство на професионални барови, кухненски и сладкарски уреди. Всички продукти са произведени в заводите в Лион и са с доказано качество на европейския и световен пазар.

http://www.santos.fr/en/

11

продукти

Potis

Potis

От 1983г. фирмата произвежда дюнер грилове изработени от нераждаема стомана и високо качествени активни елементи, като горелки, регулиращи и защитни вентили. Благодарение на отличното съотношение на цена-качество, фирма POTIS е лидер на германския и европейския пазар.

http://www.potis.com/Home-1116183860.html

10

продукти

ICE TECH

10

продукти

Resto Italia

6

продукти

Mec

6

продукти

Pizza Group

18

продукти

Robot Coupe

Robot Coupe

Robot Coupe e водещ производител на оборудване за приготвяне и обработка на храни. Компанията е създадена преди повече от 40 години във Франция, в сърцето на Бургундия, и предлага широка гама от машини с най-високо качество.

http://www.robot-coupe.com/en-usa/

11

продукти

MCM

MCM

През 1992 г., MCM, S.L. е основана на база на опита и познанията в сферата на проектирането, производството и предлагането на пазара на, специализирани машини за приготвяне на храна. Въпреки това от широката гама от възможности, компанията решава да се специализира тясно в гриловете за месо, и техните аксесоари и принадлежности. Несравнимото качество, и надхвърлянето на всички възможни изисквания, позволява на MCM да продължава да печели клиенти не само в Европейския съюз, но също така в Америка, Близкия изток и Африка.

http://www.tecnomcm.com/en/

0

продукти

Made in EU

Made in EU

Продукти произведени в Европа

4

продукти

GGF

8

продукти

Saro

1

продукти

Sucitesa

Sucitesa

Вашият партньор за хигиената в професионалната кухня!

http://www.sucitesa.com/

2

продукти

Panasonic

Panasonic

Panasonic Corporation Още с откриването на фирмата през 1918 г. Panasonic осигурява по-добър живот за нашите клиенти, като нашите дейности винаги са били насочени за „хората“, фокусирайки се върху техния живот. Освен това, като продължаваме да развиваме нашата иновативна електронна технология, ще предоставим разнообразие от продукти, системи и услуги, които обхващат гамата от битова електронна техника до промишлени устройства, строителни материали и жилищно строителство. Ще продължим да работим усилено в различни области и места, като например къщи, общини, предприятия, пътувания и автомобили, за да предложим нови ценности за по-добър живот и да помогнем за реализирането на инициативата „По-добър живот в по-добър свят“ за всеки един клиент.

http://www.panasonic.com/bg/

10

продукти

Върни До Горе